14 August 2010

Koristamistuhin

Kui eelmisel õhtul on veiniga pisut liiale mindud, on parim ravim pärast vaevalist tõusmist ja kohvijoomist üks korralik kodukoristus ette võtta. Ideelambikese süttides lonkisin poodi, et soetada korralik puhastusvahendite kogu.. ja üks keefir.

Keerutasin parasjagu ühte Ajaxi-pudelit peos. Mulle Ajax meeldib, tal on nii vänge lõhn, et kohe on aru saada, et on koristatud. Ma ei suutnud valida poes nende kõikide power-super-hüper-universal- jne pudelite vahel. Kõik olid nii ahvatlevad ja lubasid kogu korteri põrandast laeni läikima lüüa, kui neid kasutada.

Minu selja taga peatus aga üks tore, muheda olemisega papi, kes ütles: " Ärge Ajaxit küll võtke, CIF on parem!" Seejärel uurisime kahekesi tükk aega pudeleid ja arutasime, mis võiks ikka hea olla ja jõudsime ühisele järeldusele, et kui mingi asi lubab ikka kõike, siis tegelikult ei puhasta ta suurt midagi. "Ilusat päeva!" hüüdis ta mulle, kui ma väljavalitud pudeli ostukorvi asetasin. Ilusat indeed.

Koristan ja tunnen rõõmu. On vast elu.

5 comments:

mama de montagne said...

Ma olen nii nõus, et koristamine on hea. Hingele ja kehale ka.
Ja milline rõõm on, kui kodust keemiaparki uuendades mõnelt eesti inimeselt saad sellise positiivse suhtlemise osaliseks :D
Ma plaanin homme koristada. Vist. Kui ma jõuan.

soodoma ja gomorra said...

on ikka tuhin, ei lõpe ega lõpe...

LegaalneBlond said...

üks ime on juhtunud :)) millest väga kirjutadagi ei julge...

soodoma ja gomorra said...

mis pagana ebausk...
ise kutsud üles alustama magustoidust.

pidigi juhtuma. ime:)

LegaalneBlond said...

Tänud meenutamast! Ma olen jah tõsine magustoiduinimene. :)