13 August 2008

Kuidas panna mees endasse armuma

Inspireerituna Delfi Naistelehe sama pealkirjaga artiklist, võtsin asja käsile. Ma pole kunagi sellelaadseid nõuandeid isegi lugeda viitsinud. Vahest on see viga olnud?

Niisiis: „ Tulevase abielunaise viis nippi, kuidas mees endasse armuma panna“

1. Kuula teda, isegi kui ta lõputult oma mootorrattast räägib. Mängi tema mehelikul enesearmastusel ning rõhuta, kui oluline on sulle tema nõuanne. Vaimustu temast — mehed on nagu väikesed lapsed, kellele meeldib tohutult, kui neid kiidetakse.
Kuulasin tähelepanelikult kõiki detaile ta tööpäevast, imetlesin ta vaprust, töökust ja mida kõike veel. Siiralt. Nägin, kuidas ta silmad särama lõid.

2. Nii banaalne kui see ka pole, kuid armsamal tuleb kõigepealt kõht täis sööta. Olgu need vaid tavalised juustuvõileivad, sõber oskab su pingutusi hinnata.
Pingutasin vähe rohkem kui juustuvõileivad. Küpsetasin valmis supermaitsva lasanje. Muide, seekord tuli kuidagi eriti hea. Lausa nii hea, et tahtis enda kõrvale lauale ka laualina, roose, shampanjat ja küünlaid. Lasanje sai oma tahtmise.

3. Riietu tema jaoks. Mehed armastavad silmadega ning seetõttu pole sugugi patt rõhutada oma kenadusi sügava dekoltee või miniseelikuga.
Hmmm…tehtud :)

4. Saa talle asendamatuks. Püüa meeldida tema sugulastele ja sõpradele, sulandu tema sõpruskonda — tasapisi hakkab ta ise ka taipama, et ei kujuta oma elu ilma sinuta enam ette.
Pakkisin hommikul talle kaasa tüki lasanjet. Ja tema sõbrale ka, kellega koos nad töötavad.

5. Ja lõpuks - maga temaga. Teekonda läbi voodi nii mehe kui ka naise südamesse pole veel keegi ära muutnud.

Oi, mulle meeldisid need soovitused. Nüüd jääb üle ainult ettepanekut oodata :) Ja isegi kui ma mehele ei saa, oli mul üks imevahva õhtu. Ausalt. Proovige järgi, kui ei usu. Korra elus ju võib.

No comments: