27 January 2014

Kaalujutud: 1. nädal möödas

Tööpäevad läksid söögi osas kenasti. Polnud ahvatlusi ja sõin korralikult. Nädalavahetus seevastu oli külmkapp head-paremat täis ning ülejäänud pereliikmed vaevlesid kõhuviiruse käes ja ei söönud midagi. Ma siis üksi vitsutasin.

Igatahes näitab kaal u 1 kg vähem aga seda on ikka nii vähe, et tunda ei ole küll mitte ühestki otsast. Selle nädala tibusammuks saab olema treeningute planeerimine. Vaatan, kuhu ajaliselt toppida või siis jooksen lihtsalt kodus trepist üles-alla :) Mäletan, et kuskil on mul ka hantlid ja randmeraskused. Kuskil lahtipakkimata kastides loomulikult.

Noh, võib öelda, et algus on tehtud.

5 comments:

Anonymous said...

Kuidas mina oma pekist lahti sain.

Lihtsalt. Igasugu suhkru näost sisseajamise lõpetasin. Jahupläga samamoodi. Magusat sõin puuviljade näol. Toiduks suures osas ainult supid. Saad kõhu täis, ei ole mingit näljatunnet ja nii palju suppi lihtsalt ei jõua süüa, et trenni tehes ka kaloribalanss plussi läheks. Supis võib olla liha, rasvakiht supi pinnal võiks olla õhuke.

Trenn. Kuna samuti ajaprobleem, siis hakkasin kogu päeva peale laiali tegema http://well.blogs.nytimes.com/2013/05/09/the-scientific-7-minute-workout/?_php=true&_type=blogs&_r=0

Tõmbasin telefoni appi ja see kamandab muudkui. Lisaks käisin jooksmas vahel. Kui aega rohkem oli, tegin mitu korda. Õhtul näiteks 4-6 raundi. Esimese kuu jõudsin maksimaalselt 3 korda läbi teha ja kolmandal korral olin laip. Praegu olen aja olemsaolul teinud 6 korda tavaliselt ja jõuaksin veel. Lihased tekkinud kohtadele, kus ma neid oodatagi ei oleks osanud. Käed ja õlad hoopis midagi muud, kui varem seda olid.

Kilod kadusid nagu imeväel. Ei mingeid imedieetisid, ega harjutusvahendeid pole vaja. Tooli ja nurka, kuhu varbad alla suruda ainult. Ja tahet. Ilma selleta ei saa midagi.

Olen mees ja sain sellega hakkama. Ühel tublil naisel peaks see käkitegu olema.


Jõudu!

LegaalneBlond said...

kuule mees, aitäh tõesti! nii lihtsad harjutused. mulle tulid kohe mu musklis eratreeneri soovitused meelde. sama stiil, lihtsus ja intensiivsus.
ausõna, aitähh!

JÄÄRAPLIKA: said...

No ma võin soovitada ühte head USA eratreenerit, kellel on mõned videod youtubes üleval ja kelle järgi treenides üks mu tuttav sai oma titekilodest suurepäraselt lahti. Võlu pidi olema selles, et proovida teha iga päev 30 min st tegelt ilma soojenduse ja venituseta on see trenn lausa 20 min aga päris intensiivne. Ise olen proovinud vahelduva eduga teha ja võin kinnitada, et tõhus on küll (vaatasin mehe soovitatud linki, osad harjutused kattuvad täiesti). Mul lihtsalt pole püsivust eriti ja osad päevad ikka kipuvad vahele jääma. Aga proovin järjest koormust ja tihedust tõsta. Hetkel on käsil esimene level http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Veebruaris alustan level 2. Mulle meeldib, et on lühike trenn, samas intensiivne ja saab kodus teha. Pmst on vaja vaid arvutit, natuke põrandapinda, võimlemismatti ja hantleid. Otsi hantlid kastist üles :) Elan sulle kaasa! Rannakehad 2014, siit me tuleme!

PS! Minu patuks on ka suhkur, no ma ei suuda sellest loobuda...

N. said...

Hakka lchf toituma ja kohe saabki peenikeseks.

mama de montagne said...

Kui head nõuanded! Võtan ka kõigilt snitti! :)