09 April 2013

Halli erinevad varjundid

See, et algamas on raskekujuline, võibolla isegi sünnitusjärgne depressioon, selgub siis kui avastad, et kogu uue kodu sisustus on planeeritud halliks - seinad, mööbel, tekstiilid, köök. Ei mingeid värve, ainult halli erinevad varjundid. Ei tea, kas peaks muretsema või siiski lootma, et kodu saab vaatamata sellele ilus ja hubane.

8 comments:

Punapea Kroonikad said...

Ju siis on seal keskel elavad inimesed sedavõrd värvikad. Liiga erksas keskkonnas elamine pidavat pikapeale väsitavaks muutuma.

Liis said...

Ma kujutan ette küll, et pigem see kena ja hubane versioon võiks paika pidada:) Hallil on ometi imeilusaid varjundeid!

Aga kui on ka see teine variant, siis on ju selleks tarbeks olemas rohtu, spetsialiseerunud inimesi ja sõbrad ja perekond ja Sa oled selle blogi põhjal otsustades väga tark ja vapper naine & tead, mida on vaja teha:)

soodoma ja gomorra said...

Pagan, see ajab mind vihale, kui ma näen, kui naised kurvad on.
väikese lapse kõrvalt kodus olles on eriti oluline, kuidas sinuga koos elavad inimesed hoolivad ja käituvad. sest olgem ausad, nemad on sel perioodil pea ainukesed, kellele saame loota/toetuda/ suhelda/oodata.
ma tean (nüüd), mida see tähendab.

LegaalneBlond said...

Ähh, kurat jah see kurbus vahel ikka kohe matab hinge. Õnneks on paljud tegurid hetkel minu poolt - tärkav kevad, naeratav beebi, tubli õde, toredad sõbrad ja ikka ja alati minu suurepärane ilumeeskond, kelle juurde närve rahustama minna.
Kohe mitte ei tahaks ravimite peale tagasi minna...

soodoma ja gomorra said...

jaa, õed-vennad, sõbrad, beebi ja kevad....ja siiski...kui mees on sel perioodil ükskõikne ja hoolimatu...siis on ikka sitaks valus, just sellepärast vist, et siis peaks olema justkui kõige ilusam.
see vist teebki kõik veel kurvemaks.

LegaalneBlond said...

a mis mehega teha..sellised nad ongi. näägutamine ka ei aita, ma juba proovisin :)

Anonymous said...

Viimane aeg kodu vahetada?
Tristan (vahepeal läks juba meelest, kelleks sa mind kord nimetasid)

LegaalneBlond said...

No seda kodu ma lähima paarikümne aasta jooksul vahetada ei planeeri.