16 June 2011

Totaalne kontrollifriik

Eesti Ekspressist:
1) Kas teed pidevalt nimekirju asjadest, mis on tarvis korda ajada? - Jaa, muidugi. Kui on kiired ajad ja palju tegemisi siis läheb pea sassi ning kõige paremini aitab alati, kui tegevused kenasti paberile panna, et neid siis äratehtuna läbi kriipsutada. Väga mõnus tegevus.

2) Ei kannata hilinemist? - No absoluutselt ei kannata! Ise ka ei taha hilineda kunagi. Seda ka ei salli, kui öeldakse, et "Tulen mingil ajal, vist kuskil umbes kell 8" ja siis tullakse kell 10.

3) Ega seda kui teised sinu asju kasutavad? - Eriti ei taha küll, et kasutataks. Olen ses suhtes kadekopsu tiitli täitsa ära teeninud. Ma küll pingutan ja vahel ikka annan oma asju. Aga eriti ma ei taha, kui keegi loeb minuostetud värsket ajakirja enne mind. See täiesti devalveerib ajakirja uudsuse mu jaoks.

4) Tahad täpselt teada, mida su partner parasjagu teeb? - No ikka tahaks teada, kus ta on ja mis ta teeb. siis on hea kindel tunne :) Olen seda senini hoolivuseks pidanud.

5) Oled solvunud kui sinu soovitusi kuulda ei võeta? - Otseselt solvunud pole, vahel kurb küll. Siis kui ma pakun teadmisi ja soovitusi, milles ma tõesti hea olen. Aga noh, soovitust mittekuulava isiku kaotus :)

6) Kelle käes on õhtul telekapult? - Minu. Ei lase sporti, uudiseid, multikakanaleid, Historyt või Fox Crimet vaadata, sest mulle need lihtsalt ei meeldi.


Asi on hullem, kui ma arvasin.

1 comment:

mama de montagne said...

Issand. Kiire kontroll ja võrdlus oma vastustega tõestavad, et ka mina olen kontrollfriik. Kole lugu on aga see, et ma ei oska ses osas midagi ette võtta?