01 June 2011

Eesti naised ja vene naised

Mhh, ma kohe hakkasin selle teema peale mõtlema pärast eilset Katusekinos käiku. Mis muuseas oli VÄGA chill üritus ja ideaalne punkt esimesele megasoojale suvepäevale. Ei osanud arvatagi, et seal nii mõnus võiks olla lebotada ja suurest mõnust ning võibolla ka suht hilisest kellaajast tuli vahepeal isegi tukastus peale. Igatahes kui keegi küsib siis mina soovitan Katusekino soojalt.

Aga teema juurde tagasi tulles, meie kõrvale istus üks vene paarike. Kenasti kontsades ja seelikuga naine ja valge triiksärgiga mees. Ma kodus ka korra kaalusin kleidi/kontsa kombinatsiooni aga planeeritav jalutuskäik vanalinnas ja öine kinovaatamine sundisid mind otsustama teksade ja Converse-tenniste (ilmselge BlondiinMolly mõjutus :)) kasuks.

Naise tool osutus vähe lombakaks ning mees pakkus kohe, et vahetame ära! Mis minu, kui eesti naise silme läbi oli täiesti ebaloogiline samm. Naine on ju kergem kui mees ja seetõttu vildaka lebotooli peal istumine on kergena palju parem. Siis tõi naine ainult ühe pleedi, sest need olid otsa saanud. Keris end mõnusalt pleedi sisse ja jäi filmi vaatama. Mees istus kannatlikult katkise tooli peal ilma tekita filmi lõpuni ja ei virisenud kordagi :)

Mina aga vaatasin oma kodust kaasavõetud pleedi, mis oli kenasti laotatud nii minu kui mu kaaslase põlvedele. Ja ausõna ma oleks ise istunud katkise tooli peal. Nii ohverdavad ongi eesti naised. Kuigi tegelt tahaks olla nagu vene naised...

3 comments:

Anonymous said...

Vene naine + eesti mees. Mina paneks hea meelega osa pleedi mehe peale ka, koos ikka mõnusam ja soojem. Iseasi, kui ma oleks sõbraga tulnud, siis vist poleks temaga koos sinna teki sisse keeranud. Eks see ole kasvatuse asi tegelikult:D

soodoma ja gomorra said...

sa filmi ka ikka vaatasid?

LegaalneBlond said...

:)) ikka vaatasin. A vahepeal oli veits igav ja mulle väga meeldib inimesi jälgida.