08 June 2009

Neetud vihma tulemus

Neetud vihma tulemus on käes - tilkuv nina, valus kurk ja põrgulik peavalu. Hea sõber ütles ka täna lahkel häälel: "Sa näed erakordselt halb (loe: sitt) välja."

Muidu on ka kõik halvasti. Mis kõik? No põhimõtteliselt kõik. Ükspäev ma võtan kätte ja otsin abi masendushoogude vastu. Juhtumisi avastasin ka teatava seaduspärasuse, just hetk tagasi oli siuke "Heureka!" hetk. Algas kõik järjekordse mudamusta masendushooga. Siis tuli pahurus ja soovimatus inimestega suhelda. Siis tulid solvumised ja isiklikult võtmised. Siis hakkasid tähtsad ja olulised (töö)asjad ununema ja kõik hakkas viltu vedama. Järgneb töölt vallandamine, suhte purunemine, maksejõuetus ja totaalne üksindus.

Enamasti ma päästan olukorra seal solvumiste ja tähtsate asjade ununemise juures. Aga äkki ükspäev napilt ei jõua? Et kui must stsenaarium paneb kolinal lõpuni välja? Ei, ma vist pean ikka arsti juurde minema.


PS. Ma kasutan siinkohal võimalust, et öelda kõigile "PALUN VABANDUST", kes on mudamusta masenduslaviini tagajärgi enda nahal tunda saanud. Tegelikult seal kuskil sügavuses olen ma ikka hea ja vahva ja kuna vabandamine ei ole mu tugevamaid külgi siis kasutage seda ülaltoodut suurt kirja alati, kui tunnete, et seda vajate :)

2 comments:

Anonymous said...

Halva ja hea hindamine on mõtteviis. Palju lihtsam on elada kui halvas näha head, sest kunagi pole halba heata ja head ilma halvata. Hea puhul pole mõtet halva peale mõelda ja halva puhul tasub mõelda ainult sellega kaasnevale heale. Ja elu läheb lihtsamaks. Usu mind, olen selle tee läbi käinud. Tööd tuleb endaga teha:)

E

nolzik said...

Hehee, mina olen näiteks maksejõuetuseni ükskord sellise asja lasknud... aga see oli siis, kui olin noor ja rumal :)
Töö tegemine endaga on muidugi ka vahva asi aga mõnikord ju aitab ka kehakeemia sellele mustale masendusele kaasa... ja mul aitab siis üks sõbra kombo: romantiline komöödia, kausitäis jäätist ja sama suur kauss pisaraid ;)