12 June 2010

Tüdrukute õhtu

Ma oleksin totaalselt selle poolt, et iga suve alguses võiks linastuda järjekordne täispikk osa "Seksist ja linnast". Sellega lihtsalt annab kombineerida niivõrd vahvaid tüdrukute õhtuid. Eelmine aasta oli meil samuti tüdrukutega mõnus õhtu kino pärastise salatisöömise/veinijoomisega.

Ühesõnaga see reede oli maksimaalselt superpäev hommikust saadik! Esiteks olime me sekretäriga kahekesi tööl. Mis tähendas, et ma panin endale 10.30-neks tukalõikuse. Kuna kedagi niikuinii tööl polnud, haarasin sekretäri ka kaasa ja läksime Stockmanni. Alustasin 5. korruselt tukalõikusega ja lõpetasin 1. korruse toidupoes caesari salati ja creme brule kaasaostmisega. Vahepeale jäi veel spontaanne kleidiost, aga see ost läks väga kümnesse arvestades õhtust kinnominekut.

Lisaks gurmeelõunale oli mu kotis veel Body Shopi kirsikreem, mille ma tõin ära ajakirjade kirjastusest. Kasutasin nimelt head võimalust tellida ports ajakirju ja saada kingitusena kaubapeale kreem ka. No ma olen ju naine. Ja kreemi tahtsin ka niikuinii.

Saime enne kinoskäiku tüdrukutega Vapianos kokku, et teha väike kokteil ja väike pasta. Pikk õhtu ees. Seks ja linn kestab ju 2,5 tundi. Imemaitsvad rukolaravioolid, mojito ja wc-buduaaris meie kohviunustamise juttu pealtkuulanud meesteenindaja, kes teatas, et ta kohe teeb meile kohvid ja me peame kindlasti kohvi kaasa ostma, jeesus - mida üks naine peaks veel söögikohalt tahtma? :)

Film oli just see, mida ma ootasin ja natuke enamgi. Ma lihtsalt tundsin ennast naisena ja mu õnnemeeter oli suht laes. See film annab siukese paraja buusti ja egolaksu ja palju häid ideid. Näiteks ma tahaks, et mul oleks era tantsuõpetaja, kes õpetaks mind Beyonce Single Ladiesi järgi tantsima :)

Öö oli tohutu soe ja niiske, ma sõitsin avatud autoakendega koju ja nautisin õhku. Meilikastist leidsin kirja, mis ei lasknud mul tükk aega uinuda... Vastasin, et olen kohal! Ja just mõni aeg tagasi ma tulingi sealt, Dimon Taturini juurest...

4 comments:

JÄÄRAPLIKA: said...

Kle kas sa oskad mulle asjatundmatule öelda, mis maksab üldse ühe tattoo tegemine? Ma saan aru, et see oleneb sellest kui suur jne. A ma kaela peale juuste alla väikest tattood teha. Mis see umbes maksta võiks või peaks parem minema Taturini juurde konsultatsiooni?

LegaalneBlond said...

Ma olen ise suht sama asjatundmatu. Lugesin internetist vaid, et hind sõltub pildi keerukusest. Minu oma on kaks sõna ja maksis 500eeki, kuna töö oli väga väike. Olin arvestanud umbes 800-ga ja nõus maksma ka rohkem. Hinna unustasin alguses muidugi küsimata, sest nii suur tahtmine oli saada seda tätoveeringut. Aga Dimon on lahe, ja küllap saate mõistlikule kaubale :)

JÄÄRAPLIKA: said...

Oookei, polegi kõige hullem. Ma tahan ka üsna väikest pilti pikki kaela tagakülge, seega arvan, et miljoneid maksma just ei pea :)

Igatahes võtan asja käsile :)

mama de montagne said...

Ohooo millised mõtted siit leian?
Aga tahtsin öelda, et kuigi ma olen ilmselt ainuke inimene, kes seekordses S&S-s pettus, siis kiidan takka, et ideid saab tõesti :) ja et naine olla on lahe ja et nii kahju, et vahel seda vaid film suudab meile meenutada :):):)