01 February 2011

Gripp on murdnud maha kõik mu lähikondsed. Lapse, superkangelase ja parimad sõbrad. Ainult mina üksi püsin püsti. Kraadin küll igal õhtul a ikka näitab 36,8. Tunnen ennast raudnaelana, midagi ei hakka mulle külge.

Karta on, et see saaga nii ilusti ei lõpe. Tavaliselt tuleb rünnak sealt, kust oodatagi ei oska. Näiteks murran jala kontsadel jääl tippides.

3 comments:

soodoma ja gomorra said...

kas seni, kuni tuleb raudnaelana esineda, on madalad saapad absoluutselt välistatud?

LegaalneBlond said...

hea küsimus kusjuures :)
aiin on kohe kaks teemat sees: 1) õudlibedad teed, ja ma käin ainult koduuksest autoni ja autouksest tööukseni, kokku max 50 meetrit. mistõttu ma ei arvanud, et ka nii lühikesel vahemaal on võimalik kõhuli käia ja 2) madalate saabaste valik poes on masendav. õnneks olen nüüdseks leidnud endale ideaalsed saapad ja käin nendega suurima heameelega.

mama de montagne said...

Konts rules! Ma küll natuke olen harjutanud ka madalat kontsa, aga ka nendega pole pikali käimine välistatud (proovisin ise järele).

Aga tervise mõttes - mul on veits sama. Kõik töökaaslased ja Mees ja muu pere on mingit sorti tõvega pihta saanud, I'm still standing. Mul saabub haigus tavaliselt pingelangusega... ootan ka kraadin samamoodi.