14 November 2007

Protected (päriselt, päriselt)


Mustsõstrakoogi küpsetamise (haigeolemine tekitab mul tohutu magusaisu) kõrvalt jäin vaatama dok.saadet TV3-st, mille sisuks oli seks tööpostil. Ja et Mark oli ka seda teemat juba korra riivanud, siis lasin end nüüd kirjutama ahvatleda. Täpsematesse üksikasjadesse ma muidugi ei lasku. :)

Töökaaslasega seksimine lisab huvitava nüansi muidu suht igavatesse tööpäevadesse. Liiga tihti ja liiga paljudega ei ole muidugi soovitatav. Vahelejäämine ei ole ka soovitatav. Isegi meeskolleegi kabinetti mahajäetud kampsunit on raske usutavalt seletada. Või lukustatud ukse, millele on väljapoolt korduvalt koputatud, tagant sasitud ja räsitud ilmel väljumist. Ja näiteks on minu nina väga reetlik pärast mõningast kirglikku suudlemist. Aga õnneks teavad seda vähesed.

Väidetavalt on kontoriseksi eelistatuimad kohad laud, pöördtool, põrand, diivan, trepp ja kööginurk. Nojah, kommentaariks võib öelda, et kontoris erilisi fantaasiarikkaid kohti otsida on mõttetu. Kontor ise on juba piisavalt ekstreemne.

Aga nagu ka dok. saates mainiti, ei tasu töökohaseksi segi ajada armastusega. Muidugi eksisteerib variant, et sa kohtud 2. ja 3. korruse vahelisel trepil oma Elu Armastusega. Aga palju tihedamini eksisteerib siiski võimalus, et sa kahetsed tehtut ja tunned pigem piinlikkust ja tahet asja olematuks muuta.

Ja muide, mustsõstrakook sai imemaitsev.

No comments: