17 February 2010

Kuklipäeva mõtted

Nüüd, kus ma olen järjekordselt ühe madalpunkti saavutanud - halvast magamisest loppis nägu; näonahk, mis narmendab nagu ei kunagi varem, kooohutavalt suured kaalunumbrid, jne jne ving ja hala kõige pärast ja närvilisus ka veel takkaotsa - ma sunnin end midagi ette võtma!
Kasvõi paastumist. (seda ma muidugi ei tee). See paastumise-mõte tuli mul sellepärast, et vanad eestlased alustasid paastu pärast kuklipäeva.

Kuna külmade ilmade talvelõbustuste talumise limiit sai mul juba Soomes kuhjaga täis, toimus vastlapäeva tähistamine minu moodi soojas toas kausitäie hernesupi ja 4 (lugeda: nelja) vastlakukli ärasöömise abil. Ma olen täiesti hull maitsvate vastlakuklikeste järgi. Suu kukleid ja vahukoort täis, andsin endale lubadusi, et homsest hakkan korralikuks. Ausõna.

Igatahes paistab täna päike ja mina alustasin oma hommikut kena kausitäie pudruga. Ja kavatsen minna meeste iluuisutamise üksiksõidu korduse ajaks trennisaali. No et oleks ikka põnev tuima trenni teha.

Kevad tuleb, rannahooaeg ka, tüdrukud.

4 comments:

Eeps said...

oh, ära põe... ma sõin eile kaheksa :) päeva ainus söök :D üks kord aastas ju aint on vabandus neid näost sisse ajada ;)

mama de montagne said...

No, kas trenniriided kaasas? ;)

Kuna mina sõin eile 3 tk + sama palju viinakokse eesti rahvusjook eks, siis täna jälle trenni. Hernesuppi oleks ka tahtnud :D

A savi see rannahooaeg. Minu jaoks tähendab see rohkelt sõprade aias või lounge'ides veinitamist ja gourmet'tamist, ei ole mõtet stressata ;)

A krt no ise lähen ka täna trenni ;)

LegaalneBlond said...

Ma oleks ka raudselt kaheksa söönud, kui ma oleks neid niipalju ostnud :)

Trenniriided olid kenasti kaasas ja meeste iluuisutamise esikümne jälgimine oli vägagi nauditav!

soodoma ja gomorra said...

Ma sõin kaks.
Kaheksa oli, õnneks on kodus magusale (üldse toidule) kõva konkurents.

Aga ilma magusata mina ei saa päevas üks shokolaaditahvel + veel nipet-näpet või rohkem on garanteeritud.
Õnneks voolab see vist piimaga välja. kaal seisab. taevas tänatud sellegi eest.
Kuigi 5 kg on peale mahasaamist siiani üle, eriti ei põe.
Ehk läheb iseenesest:)

ok, ujuma viimase kuu jooksul nüüd ikka vahel saan, kord paar nädalas.

Jätkuvat tahtejõudu ja ilu kõigile!