15 February 2010

Tahko Special*


Kolleeg täheldas tänahommikul: "Puhkusel sa oled küll käinud aga mitte soojal maal" :)

Tõestitõesti, soojad maad peavad veel mind natuke ootama. Seni kuni me Ljolikuga oleme oma reisikassase nii piisavalt raha kogunud, et valida reisi mitte raha, vaid sihtkoha järgi.


Kolleegil oli õigus, saabusin just puhkuselt külmadest Soome mägedest. Isegi natuke liiga külmadest. Sedakorda oli kraade -15 ja alla selle. Minu jaoks juba täielik ekstreem. Käed täitsa külmetasid laskumistel ja kaalusin nii mõnigi kord, kas joota ka oma tütrekesele limpsuke Jägermeistrit, et nii külm poleks. Muidugi ma ei jootnud. Soojendasime end mäenõlva mõnusates baarides kuuma tee ja kakaoga. Tütreke pistis rõõmsalt iga kord ka ühe vaniljamunkki hinge alla.


Igatahes oli kõik nii tore, nii tore! Minu seltskond on endiselt fantastiline (vaatamata "Mamma Mia" kahekordsele vaatamisele ja igavesele vaidlemishimule). Kõige õudsam on alati pärast puhkust tööle tagasi tulla. Üritan selle tragöödiaga kuidagi toime tulla.

Mind toidab ja hellitab unistus Ischglist :)
*Tahko Specialiks sai ristitud õhtuooteks ja ennesauna ampsuks tehtud imemaitsev salat rukolast, porgandist kurgist ja jumalteabmillest veel, mis oli supermaitsev.

No comments: