19 December 2013

Jõulukingitus iseendale



Mulle lihtsalt tundus, et ma olen sellel aastal ühe luksusliku kingituse välja teeninud :) Ja ma valisin endale selleks Stellariumi jõuluboxi.

Kingitus oli juba seegi, et boxi toimetas kätte Stella K. Wadowsky isiklikult. Lihtsalt niimoodi tuligi šiki rohelise kübaraga otse koduukse taha ja ulatas suure punase lehviga kokku seotud paki. Õhin oli muidugi niiiiii suur, et harutasin paki kohe lahti. Pärast panin kokku tagasi, et pilti teha :)

Üllatuspaki eest tuleb maksta 50 euri aga paki sisu on väärt üle 100 euri. Tegin tõhusa uurimistöö, et Superkangelasele tõestada, kui väärtuslik kingitus mul on. Tema muide arvas üldse, et mingi mees raudselt tõi mulle nii uhke paki.

Kuivõrd mu tütreke on ka juba meikimisikka jõudnud siis osad asjad sai ta endale - näiteks Maybelline Colorama sinise küünelaki ja Adeni pikendava ripsmetuši. Ise ma rõõmustan tohutult Versace deosticki, Adeni silmalaineri, Avoni Planet Spa kehakoorija, Max Factori jumestuskreemi, Nurme teepuuseebi ja Kodutuli lõhnaküünla üle. Lisaks oli pakki puistatud ka mõned lõhnatestrid, Diori näopuhastus minitooted ja Kiehlsi kreemid.

Siuke ilupostitus siis minu poolt teile kõigile üllatuseks ja kaunist jõuluaega!



2 comments:

mama de montagne said...

Kuna on ilupostitus, siis ma ei saa ju jätta kommenteerimata. Nii minu teema :D Ma oleks ka selle roosa sticki ja nurme seebi üle rõõmustanud. Aga see sinine lakk oleks ka sobinud :) Ja hea teada, et nii kvaliteetne boks!
Muide, esimese hooga lugesin, et lõhnaküünla nimi on KodutÜli. :D
Naudi mõnusat iluvärki :)

LegaalneBlond said...

Kodutüli oleks jah meie peres täitsa kümnesse küünal :D

Aga seda boxi julgen kosmeetikahuvilistele täitsa soovitada!