Eelmise postituse pildilt on lisaks purusele köögipinnale näha tükike tahvliserva, kus on kirjas "juustukook".
Kohe ma räägin sellest lähemalt. Nimelt see aasta kargas mul pähe idee, et miks mina üksi pean pead vaevama sellega, et mida jõulude ajal lauale panna? Üks ei taha liha, teine ei taha kala, kolmas keeldub pardist...Issandtuletaevasmulleappi.
See aasta on siis selline kord - küsisin igaühe käest tema lemmiktoidu nende toitude hulgast, mida ma valmistanud olen. Nimekiri sai selline:
Pilaff
Pliinid kalamarjaga
Napoleoni tort
Lasanje
Juustukook
Lisaks tuleb veel Superkangelase ema tehtud kapsad, veidi kartulit ja verivorsti. Võibolla ka kartulisalat. Vaatame seda asja. Rahu majas ja kõik õnnelikud.
5 comments:
kuidas sa pilaffi teed?
Mul on siuke lihtne pilaff kanast, pudruriisist, porganditest, sibulatest, sutsust tomatipastast ja puljongist. Saladuseks on tandoori masala maitseaine, mida ma kasutan kana praadimisel.
aga kas keedad enne riisi või paned ahju ja valmib kõik koos?
Kõigepealt praen kanatükid ära ja siis läheb kõik see värk ühte potti keema kuni valmis on. Kana, 3 klaasi puljongit, 1 klaas riisi, tomatipasta. Pudruriis keeb seni madalal kuumusel kuni vedelik on kadunud ja valmis ta ongi.
Tänud, proovin.
Post a Comment