15 August 2011

Näägutis



Taban end üha tihemini kaaslase kallal näägutamast. Siuke vastik naiste näägutamine. Vabalt valitud teemadel, kõik sobivad, mis parasjagu tuju rikuvad. Ja ui, kuidas ma endale ei meeldi nendel hetkedel. Päriselt ka. Lisaks on veel piinlik ka sellepärast, et ma selline nõme olen. Tahaks olla hoopis selline chill ja mõnus naine, kes suudab kõigesse külma kõhuga suhtuda ja alati rõõmsa meele säilitada. No aga krt, kui sulle ikka keegi väga korda läheb ja sa tema pärast muretsed - aga siis selgub, et tema lihtsalt unustas-ei taibanud-ei pidanud vajalikuks-veidi hiljem , siis ajab ikka nii näägutama, et vähe pole.



"No kassa siis ei võinud helistada!?? Kassa minust siis üldse ei hooli?? Kas sul ei tulnud kordagi pähe, et ma ootan? Kuidas sa saad selline egoist olla?? Miks sa K-U-N-A-G-I blablabla......"


Ja vahepeal kuuled, kuidas ta selle kisa vahele vaikselt ütleb, et "ma ju tõin sulle eile lilli...." Siis vaat sellel hetkel hakkab niii kuradi piinlik ja häbi enda pärast, et vaju või maa alla. Üritad küll kuidagi asja siluda ja tunnustada imeilusa lemmiklille toomise eest aga see katse on suht hädine.


Üks asi on küll tõestatud - näägutama ajab eriti siis kui tükk aega pole head seksi olnud...

7 comments:

Peeter said...

Ja mida rohkem näägutamist, seda vähem seksi... Spiraalne areng

LegaalneBlond said...

no just. nõiaring...

Abi?

Peeter said...

Pane teine pool valiku ette: Kas läheb näägutamiseks või seksiks!

soodoma ja gomorra said...

ega liiga palju seksi ei tee ka head. kuseteedepõletikust olete kuulnud?

Peeter said...

Alati on ju ka anaalseksi võimalus

LegaalneBlond said...

eee...ööö... kuidas mehed iga jumala teema lõpuks anaalseksini jõuavad?? :D

mama de montagne said...

Mine kanni kus ma naersin praegu :D Anaalseksi võimalus jah. Kahjuks ei oska öelda, mis selle ülemäärasel tarbimisel siis tüsistused on :D

Aga muidu olen nõus küll, et kui tunned, et ving hakkab peale tulema, siis peaks kiiresti seksima!