28 April 2009

Poepiilur

Kuna Punapea blogi sõi mu kommentaari häbitult ära vaatamata sellele, et ma postitasin seda suisa kaks korda, siis ma kirjutan hoopis oma blogisse. Pealegi läks mul kommentaari sõnastus meelest ära ka. Ja on ikka vaks vahet ka, kas sõnastada tabavat ja lühidat kommentaari või heietada terve lugu valmis.

Ühesõnaga mina olengi see, kes vaatab alati poes, mida inimesed ostavad :) Põnev on nohh. Viimasel ajal ostavad inimesed näiteks palju rohkem tooraineid, kui neid valmistoite. Ja teinekord võib teise inimese korvi sisust teha ootamatuid leide – asju, mida sa ise pole osanud poes märgata.

Järelduste tegemist ostukorvi sisu põhjal ma küll eriti ei harrasta. Aga mulle meenub üks lugu. Ühest õhtust, kui vein otsa sai. Õigemini neid õhtuid oli isegi kaks. Mõlemal korral läksid poodi kaks noormeest ja naised jäid koju edasi lobisema. Mida mina oleksin siis mõelnud, kui minu ees ostavad kaks kaunist noormeest reede hilisõhtul valget veini ja oliive….?

Või mida mõeldakse siis, kui minu ostukorvi sisu on kassitoit, vein ja kondoomid?

Näiteks stritsli-lugu oleks minu puhul tähendanud, et ma olen poes juba käinud ja mu kõht on täis aga mind tabas hullumeelne magusaisu. Ma olen muide suur stritslisõber. Ja kui ma veel ühekorra „stritsel“ kirjutan siis see sõna hakkab mind kummitama. Täiesti absurdne sõna. Stritsel.

Loodetavasti ei tee minu kodupoe kassapidajad märkmeid selle kohta, kui tihti minu laps kiirmakarone ostab. Vastase juhul teataksid nad sellest ilmselt juba mõnda hoolekandeasutusse.

6 comments:

Sipsik said...

Ja mina, tööpäevadel suht tipsiliku olemisega, toetan kassalindile mitte just harva hunniku kassitoitu ja õlle 6-pack'i:) Vahel mõni tibide ajakiri lisaks.
Ei taha teadagi mida arvatakse... Parem ärgu arvaku midagi.

LegaalneBlond said...

Jah tõesti, parem ärgu arvaku midagi. Ja ärgu oma lastele ka selliseid eelarvamusi süstigu. :)
Üks stritsel - ja kohe vanatüdruk. No kamoon.

Eeps said...

Stritsel. On jah imelik sõna. Rebane on ka imelik. Re-ba-ne. :) Minul nt käivad periooditi teatud kindla toidu isud, olen nt ostnud korraga 4 purki Salvesti õunakastet. Järeldused? Üksik, hull võim rase? :)

Tüdruk Roosas Kleidis said...

Ma ostan mõnikord korraga 10-20 pakki Michi kiirnuudleid(neid, kus muna pilt peal), sest mulle hullult maitsevad need. Ostan kohe hulgi, et oleks tagavaraks kapis midagi head. Friik jah! :D

Punapea Kroonikad said...

suur tänu vihje eest. kommentaar oli millegipärast spämmi alla liigitatud. kahtlustan meiliaadressi omapära. ja vihje - kasuta mingi muu lõpuga versiooni. sest niikuinii ei kajastu see (s.o. meiliaadress) blogi kommentaariumis.

kassitoit kassile, vein endale ja kondoomidest saab ilusad õhupallid kodu ehtimiseks :D

Anonymous said...

ühinen Punapea soovitusega, ka minu blogis oli Su kommentaar Junk'i alla liigitatud. Edaspidi ehk mitte.

Teemast.. ma vaatan ka väga pinksalt mida minu ees ja järel olevad inimesed letile laovad. Sellest saab tegelikult päris palju inimese kohta välja lugeda, juhul, kui kaupa on piisavalt. Kuid stritsli ostmisel sellist järeldust teha.. üpris madalalaubaline.