30 April 2018

Kevadkoristus!




Kevade tulles kohe tuleb tahtmine põhjalikumalt tolmutada ja koristada. Onju. Istutada muidugi ka aga selle jaoks on veel pisut külm olnud. Ja häid mõtteid pole ka tulnud.

A tegelt, istutasin ikka küll. Oma tõlvlehiku ja viigipuu istutasin ühel nädalavahetusel ümber ilusatesse ja suurematesse pottidesse. Ma olin juba tükk aega plaaninud aga kuram küll need pottide hinnad...:( Lõpuks võtsin end kätte ja investeerisin nii oma 70 EUR lillepottidesse. Ulme. Aga pilt on nüüd palju ilusam.

Järgmiseks koristusteemaliseks nädalavahetuseks rentisin tekstiilipesuri. Surfasin ja helistasin, sest mõte tekkis nagu ikka - väga äkiliselt. Lõpuks leidsin sellise vahva firma nagu Imemasin.

Küll see tekstiilipesur sai alles vatti. Kõigepealt tõmbas õde reede õhtul oma diivanid, madratsid ja vaibad üle. Siis alustasin mina laupäeval ühe vana, tolmuse diivanvoodiga ja siis kaks lastetoa vaipa. Pühapäeval kevadkoristuse/suurpuhastuse raames müüsin natuke kraami Balti Jaama turul toimunud Basaari Kirbukal ja siis õhtul koju madratsit puhastama. Selle nädalavahetuse käigus said veel aknad ka puhtaks. Ja kõik tööd ikka Kärcheriga.

Selle tekstiilipesuriga möllates tekkis küll vahepeal, no umbes siis kui 7.ndat pangetäit süsimusta sodivett sai masinast välja valatud, tunne, et mis rokane asotsiaalide majapidamine meil ometi on! Aga näe, oligi. Ja ausõna, peale seda möllu tundub õhk elamises palju parem ja värskem.

Kohe ei teagi, mida järgmisel nädalavahetusel ette võtta? Mida veel põnevat saaks koristada :)

No comments: