09 November 2012

... aga ööd on nüüd ilusad

Jenkkivoodi on keset tuba ja selles magamine on puhas nauding. Enne magamaminekut ütlen Superkangelasele "tsaupakaa ja kohtume hommikul!" Ruumi on just parasjagu piisavalt, et ei pea kokku puutuma kui just ei taha.

Ainult et tegematajäänud ja kiirel tööajal edasilükatud asjade nimekiri on niiiiiii pikk, et mingit hommikust põõnutamist küll eriti ei ole. Raske on see koduperenaise elu :)  Kui oled kontoris päevad läbi tööl siis lihtsalt toimetad hädapärased asjad kiiresti ära ja ei kuluta aega ei shoppamisele ega elukvaliteedi parandamisele. Kui midagi just ribadeks katki pole või küljest ära ei kuku siis käib küll. Ja pikki jutte pole ka vaja sõpradega ajada. Töö-köök-voodi.

Aga kui on aega :) No siis ei jõua ühe päevaga ühte asja ka ära osta. Vaja ju imetleda kaupa mitmes poes, kaaluda ostu, vahepeal kohvitada ja juuksuris käia. Ja ongi juba õhtu käes. Nagu selles reklaamis, kus Kadri Adamson mehele niimoodi saiu küpsetas, et ei teadnudki millal see juhtus :) Ühesõnaga päevadepikkune chill.

Aga selleks,et ajutegevus päris ei seiskuks, hankisin endale väikese kirjutamisetöö. Päris huvitav on.

4 comments:

lemmikbeib said...

Mis sa seletad, et hommikust põõnutamist pole! Ma ei või enam argipäevitigi sulle enne kella 12 helistada.. Aga sellest postitusest loen välja, et tegelikult võiksin ka juba varastel hommikutundidel kvaliteetklatši jagada :p

LegaalneBlond said...

:D ei või, ei või. Tervelt üks hommik ma pidin kell 8 ärkama, sest tööd oli vaja teha.

lemmikbeib said...

phähh, siis on siin puhas laimujutt, et hommikust põõnutamist põle! tegelikult sa oled ikka üks pisike päevavaras :p

L said...

Hei, kuidas läheb? :)