25 October 2009

Pühapäevahommik

Tänu kellakeeramisele sai ikka ebanormaalselt vara üles tõustud. Kooli jaoks on küll vaja 8 lehekülge sisutihedat esseed koos teaduskirjanduse viidetega kirjutada aga jõuab... :) Terve päev ja öö veel ees!

Mistõttu sattusin kohvijoomise kõrvale vaatama telekast Prillitoosi ja kenasid puhtaid vanainimesi. Lasin end ära võluda Hans Kaldoja sensuaalsel häälel ja ei tõtanudki kanalit vahetama. Seal siis oli üks tore kosmeetiku juures käimise lõik, et ikka vanemad inimesed peavad ka ikka käima ja minul niikuinii süda kogu aeg valutab, et ma seda regulaarselt ei tee.

Kohvi viimane tilk tassist välja venitatud, tekkis siis siuke konkreetsuse hetk. Nüüd valin salongi välja ja hakkan käima! Muide, imemassööri ma juba leidsin (vaja on ainult helistada ja aeg kinni panna). Lõin Delfi naistelehe lahti ja asusin parima informatsiooni jahile.

Selgus aga, et mu soov on täitsa prillitoosilikult vanamoodne! Tänapäeval on hoooopis teised trendid. issand ma tunnen ennast nii vanana ja elust kõrvalejäetuna....

Anal bleaching.

5 comments:

soodoma ja gomorra said...

ma olen ka nüüd prillitoosi vaadanud, kui lapsega kodus...juhtub kuidagi tihti söötmise ajale...täitsa palju saab targemaks...ja selline rahulik ja rahustav ka...:)

LegaalneBlond said...

onjah siuke südantsoojendav saade :)

Anonymous said...

juhtusin sama saadet vaatama ja esimene asi mis pähe tuli: vot need on vana kooli inimesed, milline kõnekultuur ja esinemisoskus. teine asi- ometi üks sade, kus ei üritata kellelegi ära panna. hakka või pensionit igatsema :D

mama de montagne said...

Olin just kirjutamas kommentaari, et tänu kellalükkamisele sain ka mina prillitoosist aimu, kui märkasin jutu lõpus seda linki, mille ka kohusetundliku lugejana avasin.
No JUMAL TÄNATUD! Nüüd sain ka mina teada, et olen vana inimene, aga ühtlasi sain ka naerda. Ja vahva oli, et seal ka intelligentseid inimesi sekka sõna võttis...
Tänud "lugemisvara" täiendamise eest - nüüd järgmine kord ei jää juhmilt kellelegi otsa vaatama, kui asjast juttu tuleb. KUI tuleb.

Mõnusat koolitöö lõpetamist, kui seda juhtumisti veel valmis saanud pole :D

LegaalneBlond said...

See link on jah kogu loo puänt :)